Blog

Mijn 'holi' wedding

In een aflevering over het kleurrijke feest 'holi' wordt onze trouwambtenaar Brahma gevolgd, voor zijn werk als woordkunstenaar. Hierdoor zijn bewegende beelden van mijn gezin tijdens onze bruiloft op de nationale televisie te zien. Hoe leuk is dat? Geniet je mee?

Bewegende beelden van mijn gezin tijdens onze bruiloft op de nationale televisie. Hoe leuk is dat? Woordkunstenaar Brahma kleurde onze huwelijksvoltrekking in het stadhuis vorig jaar en je kan nu een glimp opvangen.

Geen grappen op een 'holi' wedding

Vorig jaar kozen Sjors en ik spoken word artiest Brahma T. Ramsodit als onze trouwambtenaar. Tijdens de intake voor 'de grote dag'*  bij ons thuis aan de eettafel gaf hij al aan dat hij deze taak zeer serieus nam en alle sieraden (letterlijk en figuurlijk) van zich afgooide tijdens zo'n ceremonie. "Het is heilig. Geen grappen als jolig 'nee' zeggen of iets tijdens de huwelijksvoltrekking, want dan sla ik het boek dicht en is het klaar.

Hoe Brahma dit zoal doet, zie je nu in een kleurrijke aflevering van dit programma van de NTR, waarin hij gevolgd is in zijn werk als woordkunstenaar. Daarbij hebben de makers ook kort zijn leven als trouwambtenaar aangestipt.

Zie ons én hem in actie tijdens onze 'holi' wedding.

Ringen af op 10 minuut '40

De totale aflevering duurt 25 minuten. Het bekijken waard hoe Brahma zijn creativiteit in uiteenlopende vormen inzet. Wil je alleen onze beelden zien? Scroll dan door naar ongeveer 10 minuten en 40 seconden. Daar doet hij de ringen af!

Enjoy en klik hier.

* We vierden de grote dag trouwens klein (lees: intiem), op een manier die echt bij ons paste. Hierover in een ander artikel wellicht eens iets meer hierover. Te leuk namelijk! Alhoewel het ook de nodige uitdagingen met zich meebracht voor me. Yin Yang he ;-) it's all about the balance... Precies de boodschap die ik ook wil overbrengen met mijn verhalen.