Search

Wie zit hier achter :-)?

Wendy! Verteller van authentieke verhalen.

Wendy: "Je treft me als trotse moeder van 4, samen met Sjors. Ik zeg altijd maar zo: 3 groeiden in mijn buik, 4 in mijn hart. Inmiddels rocken we met z'n zessen in onze Villa Kakelbont aka Huisje Weltevreden."

In maart 2015 nam mijn leven - voor de zoveelste keer - een wending. Ik werd wees & bonusmoeder tegelijk. Ik ontmoette de man van mijn leven en werd verliefd op twee mannen tegelijk: Sjors en zijn zoon Pepijn.

Ik ben 'on a mission' om rouw en daarmee ook andere authentieke, 'gevoelige' onderwerpen op tafel te brengen. In het licht. Uit de verdomhoek. Dag taboes. Hallo leven. Inclusief. Time to show up.  

Podcast "De diepte in"

Deuren én harten openen. Dat is wat we doen in de podcast 'De diepte in' van Winkel van Verhalen. In de eerste aflevering van een nieuwe serie hoor je Wendy in gesprek met en bij Leonie aan de keukentafel.

Deze aflevering gaat over rouw in een ander jasje. In een heel kleurrijk jasje 💛💜.

Boek "Ik doe het wel op mijn manier."

Komt dat zien, lieve mensen. Het eerste 'eigen' boek is een feit. "Ik doe het wel op mijn manier." is een dichtbundel over rouw in een ander jasje.

Maar liefst 77 gedichten zijn omringd door prachtige, krachtige fotografie én kleurrijke vormgeving.

Diepgang met een knipoog.

FAQ: vragen die ik graag beantwoord

Wat deed je op Ibiza?

Voordat mijn patchwork family werd gecreëerd, woonde ik op Ibiza. Ik vertrok voor 4 weken en bleef uiteindelijk 14 maanden. Met 14 maanden was het trouwens niet de bedoeling dat ik terug ging hoor. Ja, voor een wortelkanaalbehandeling en mijn verjaardag vieren met mijn geliefden in Nederland. En toen bleef ik, geheel onverwacht. Meer lezen?

Met wie ik graag samenwerk?

Wat mij tof lijkt, is om met de merken en initiatieven die ik enorm gaaf vind en/of die een prominente rol in mijn leven hebben, samen te werken. Ik voel zo enorm van binnenuit dat dit is wat ik te doen heb, dat we elkaar hier sterker mee kunnen maken. Zo verspreiden we sterker de boodschap die ik zo gaan verkondig: leer (meer) voelen, word je (meer) bewust en herinner je wie je werkelijk bent. We leven & we leren. Dus... let's go! :)

Waar kan ik je podcast vinden?

In 2021 startte ik met podcasten. Onder 'Wendy Raakt' nam ik de eerste serie gesprekken op. Je vindt deze eerste afleveringen (onder meer) hier. Je hoort me nog wel een beetje worstelen soms. Ik sprak mensen die ik 'in het echt' ook graag spreek. Over dingen waar ik ook werkelijk graag over praat. Alleen was ik in deze eerste serie nog zo in mijn hoofd bezig met: "Wat zullen mensen hier wel niet van vinden?" (te - van alles; te zweverig, te diepgaand, te diep, te rouwig etc.). Working on it ;-) en ZOVEEL ZIN om een nieuwe serie op te nemen, waarin ik beloof het jasje 'wat zullen mensen hiervan vinden' af zal gooien!!

Waar ben je zo rouwig om?

Uhmmm... heb je even? Tijdens dit schrijven ben ik 42 lentes jong (al werd ik in de herfst geboren) en zo lang ik leef, rouw ik. Ik kan hier een boek over schrijven (en wil dat ook nog steeds, working on this ook). Hier lees je alvast een intro, met liefde.

Ik sta enorm open voor mooie mensen & samenwerkingen.
Dus laten we verbinden!

Volg mijn korte verhalen op Instagram