Podcast

In gesprek met Lou Niestadt over de kracht van visualiseren en leven vol JOY én rouw!

In deze aflevering gaat Wendy de diepte in, met Lou Niestadt. Over manifesteren en leven vol JOY. En hoe doe je dat met rouw? We bespreken het allemaal!

1 uur + 35 min. luisteren
YES! Er staat een nieuwe podcastaflevering 'De diepte in' voor je online! Vandaag hoor je mij, Wendy, in gesprek met Lou Niestadt. Nadat de eerste druk van  'Ik doe het wel op mijn manier' in een week was uitverkocht en ik met de voorbereidingen voor de tweede druk bezig was, deelde ik met Lou wat zij daarin voor mij betekend had. Ik kreeg een heel enthousiast voicebericht terug en we namen een paar maanden later een podcast op samen. In dit artikel lees je meer!

Op mijn moodboard: Lou Niestadt

I know, call me a groupy.. maar als je op je moodboard zet wat je graag naar de realiteit wil halen, geloof ik oprecht dat het helpt. En dat deed het. Dit jaar, tijdens het uitbrengen van mijn boek, zag ik Lou dagelijks op mijn bureau staan. En een paar maanden later (morgen, 22 december is het 4 maand geleden dat mijn boek uitkwam) zat ik letterlijk tegenover haar. In haar eigen woonboot, waar ze samen met haar liefde Pascal woont. En haar hondjes.

Lou is mama, 'nana' (oma), (w)onderwijzer, onderneemster, illustrator, manifestatie-expert, heeft daarentegen Projector-energie en heeft inmiddels vele boeken en cursussen op haar naam staan. Allemaal op haar geheel eigen-wijze. Wanneer je Lou kent, herken je het. Authenticiteit. Of je nou haar nieuwsbrief leest (scroll helemaal naar onderen op haar homepage om je hiervoor aan te melden), haar video's kijkt, haar column leest in het Manifestatie Magazine of haar bij een event ontmoet... het is Lou. Ze begint haar audio's steevast met "Hallo daar, Lou hier" en heel vaak begint ze met een muzieknummer dat past bij de boodschap die ze wil overbrengen.

Lou in gesprek met Richard de Leth: Oersterk!

In Oersterk, de podcast, werd Lou in 2021 geinterviewd. Het ging over 'social suicide' en over The Hemmingway. Het ging over alle financiele zekerheden achter je laten en het leven dat je verlangt léven. In haar en mijn geval is dat: schrijven. Hier vind je de aflevering. Ik was 'hooked' en gooide het roer destijds - weer - om. Hoppa, bijsturen, naar je hartsverlangen. Keer op keer.

Pockets vol met JOY en 'cosmic collages'

Ik startte in 2021 met de Pockets vol met JOY van Lou (uitverkocht) en zoals ik al heel vaak moodboard maakte in mijn leven en oprecht heel veel inzicht hebben gegeven... was dat ook nu het geval. Op de pagina verschenen verlangens die ik onbewust waarnam en ze werden realiteit. Yin Yang op de cover van mijn eerste boek (omg! had ik dit zelfs zo actief en specifiek gemanifesteerd?!). Het megagrote doek van Frida Kahlo dat ik cadeau kreeg die exact hetzelfde bleek als in mijn éigen pockets vol met JOY staat. Een vierde kind aan ons (samengesteld) gezin toevoegen. Een meisje, zelfs, waar we nu 3 jongens hebben. En zwanger trouwen.

Hier kun je de beelden waar we naar verwijzen bekijken.

Podcast (let op: slechts een fragment!) waarbij je ons ook in beeld ziet én hoort...

Luister mee en verwonder je!

Oké, gauw naar de hele podcastaflevering :-)

Luister mee & laat je verrassen over wederom een ander perspectief, dit keer op JOY in je leven.


Meer Lou!

Heel benieuwd welke uitgever Lou voor haar eerste fictie en tevens eerste kinderboek treft!

Meer van dit graag

Dank je wel voor het luisteren en graag tot de volgende!


Er komen nog meer mooie afleveringen aan! In januari reis ik af naar Rotterdam om Berget Lewis te interviewen!