Blog

Ik wil geschiedenis met je schrijven

Een persoonlijk bericht van Wendy, initiatiefnemer van dit platform: "Het is meer dan rouw dat mij raakt. Het is meer dan poëzie dat mij - mij maakt. Het is meer Wendy dat raakt."

Soms voelt iets zo als thuis. En voel je een vlammetje meer of minder branden. Van binnen. Soms zie je het in iemands ogen. Dat ze gaan strálen. Dat doen waar je hart van in vuur en vlam staat. 𝗪𝗵𝗲𝗻𝗲𝘃𝗲𝗿, 𝗵𝗼𝘄𝗲𝘃𝗲𝗿….

⁣⁣Voor mij is het tijd voor een andere invulling van Wendy Raakt. Ruim 3 jaar heb ik op Instagram onder 'Wendy Raakt' mijn poezie gedeeld. Precies nu ik bezig ben met een bundel van gedichten over rouwigheid, voel ik dat dit platform een breder doel treft. ⁣⁣

𝗛𝗲𝘁 𝗶𝘀 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗱𝗮𝗻 𝗿𝗼𝘂𝘄 𝗱𝗮𝘁 𝗺𝗶𝗷 𝗿𝗮𝗮𝗸𝘁.
𝗛𝗲𝘁 𝗶𝘀 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗱𝗮𝗻 𝗽𝗼ë𝘇𝗶𝗲 𝗱𝗮𝘁 𝗺𝗶𝗷 𝗿𝗮𝗮𝗸𝘁.
𝗘𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗶𝘀 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗪𝗲𝗻𝗱𝘆 𝗱𝗮𝘁 𝗿𝗮𝗮𝗸𝘁.

⁣⁣Dat alles komt voor mij samen in mijn 𝗪𝗶𝗻𝗸𝗲𝗹 𝘃𝗮𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗵𝗮𝗹𝗲𝗻. ⁣Welke vorm het exact krijgt, laat ik organisch ontstaan. Ik ben het zat me ‘vast te zetten’. Om eerst iets perfect te willen weten, afstemmen, uitpriegelen, bla-die-bla. Ik bruis van de ideeën. En er komt van alles op mijn pad. Aan mij, om te volgen wat het leven van mij wil. En mijn wil (lees: ego) een beetje te laten vieren.

⁣⁣𝗗𝗮𝗴 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗼𝗹𝗲, 𝗵𝗮𝗹𝗹𝗼 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗻. ⁣⁣

Je hebt 𝟬% 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗼𝗹𝗲 en 𝟭𝟬𝟬% 𝗶𝗻𝘃𝗹𝗼𝗲𝗱.⁣⁣
Juriaan Galavazi

Meer dan dit.

Er komen nieuwe 𝗽𝗼𝗱𝗰𝗮𝘀𝘁𝘀 aan over: over(leven), (zelf)liefde, helende verhalen, transities. ⁣
Er komen 𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻𝘄𝗲𝗿𝗸𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 aan. Ik voel dat ik (al járen) mensen en merken en podium wil geven. ⁣
Er komen 𝘁𝗶𝗽𝘀 aan. Boekentips, filmtips, leeftips.

En doe ermee wat je wil.
Of laat ze.

𝘈𝘭𝘭 𝘧𝘪𝘯𝘦.⁣⁣

𝗜𝗸 𝘄𝗶𝗹 𝗴𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝗲𝗱𝗲𝗻𝗶𝘀 𝗺𝗲𝘁 𝗷𝗲 𝘀𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝘃𝗲𝗻.

⁣Let’s see where life brings us.

⁣⁣PS De zin ‘𝘪𝘬 𝘸𝘪𝘭 𝘨𝘦𝘴𝘤𝘩𝘪𝘦𝘥𝘦𝘯𝘪𝘴 𝘮𝘦𝘵 𝘫𝘦 𝘴𝘤𝘩𝘳𝘪𝘫𝘷𝘦𝘯’ komt (ook) voor in het nummer 'Kalmte' van Meau en uiteraard zijn die credits voor haar! ⁣
©️ Meau ⁣⁣

--------------------------------------

Meer dan dit.
Dit is een artikel geschreven door Wendy; initiatiefneemster van dit nieuwe platform Winkel van Verhalen.
Naast Wendy is er ruimte voor zoveel meer.
Naast blogs is het platform er voor zoveel meer.
Naast thema's als bewust opvoeden, de kracht van kwetsbaarheid en rouw is er een podium voor zoveel meer.

To be continued!