Blog

Mijn kennismaking met ‘human design’

Oh my goodness. Ik weet het nog zo goed. 10 jaar geleden woonde ik op Ibiza, de plek waar ik in 2006 echt naartoe geroepen werd (maar echt!), en ik deed - eindelijk - een human design reading. Ik had me laten vertellen dat ik mijn geboortetijd moest hebben en contactte mijn vader hierover.

Hij wist het niet meer en het bleek niet op mijn geboortekaartje te staan. Pa regelde voor mij een uitdraai van het GBA (geboorteregister)* en stuurde het me op. Check.


*Tegen vergoeding kun je een uitdraai krijgen bij je gemeente van geboorte.

Ik reed door berg en dal en - zoals dat op Ibiza gaat - met routebeschrijvingen: “By the hill left, at the third tree right, then after 2 minutes driving on the campo you will see a pink stone, there you turn left and you will find the house with the hand painted  word “destiny” above the front door, on your right hand.” Dat soort routebeschrijvingen. Zijstapje: ik weet nog goed dat ik in 2006 met een ware Tom Tom op het eiland kwam en er al heel snel achter kwam dat het overal ter wereld werkt, maar op dat prachtige eiland… nope. Straatnamen, huisnummers en routebeschrijvingen werken daar nou eenmaal echt heel anders. ‘On the campo’ in ieder geval. En aangezien ik in 2013/2014 inwoner was van het eiland, had ik Campo vrienden :-p. Ik had me - zodoende - laten vertellen dat ik bij mede eilandbewoner Billy moest zijn. Billy White. Check.

Ik kwam aanrijden en vertrok úren later. Vriendin Marion die me toen kwam bezoeken op het eiland weet het vast nog goed ;) ik zou éven een afspraak hebben… Hmm hmm…

Er ging een wereld voor mij open..

Wat ik daar hoorde, resoneerde zo enorm. Het klopte. Voor mij. Ik voelde me gezien, begrepen en voor het eerst ontmoette ik mezelf. Dat ik erachter kwam waarom dingen werken voor mij en niet werken voor mij. Bovenal: hoe mijn energie werkt. En hoe niet.

Ik behoor tot de minderheid

Zelf ben ik ‘Projector’. 80% van de mensen hebben andere dan deze projector energie. Oftewel: zo’n 20% van de mensen is projector / heeft projector energie, including moi. Het gros van de mensen zijn generators. De motoren van de samenleving. Ze houden de boel draaiende, laat ik het zo zeggen. Mijn lief, Sjors, is een rasechte generator, dus ik kan het weten. Wat zij doen (en ook hóren te doen) is knallen. Meters maken. “Werken”. Dat wat ik tot dan toe ook deed. Als een malle. En ik liep erop leeg. En dankzij human design snap ik waarom, waardoor en hoe. En gelukkig ook - maar ik ben een taaie - hoe het anders kan. Beter bij me past. Wat ik te doen (en laten) heb, om lekker energie te hebben voor dingen.  
Naast Projectors en Generators heb je ook Manifesting Generators, Manifestors en Reflectors. Die laatste groep is hélemaal uniek. Ik heb er tot nu toe zelf ooit (slechts) één ontmoet. En die man had nog geen idee van hoe bijzonder het was volgens mij. Maar goed. Voor zover ik weet (en ik weet niet van iedereen zijn design) geen reflectors dus om me heen. Dus die laat ik nog even voor wat het is…

Wat is het nou in gódesnaam?

Daarover in een volgend artikel meer!

Al benieuwd geworden en wil je ook weten wat jouw energietype is?
Download je eigen ‘chart’ kosteloos, via vele sites, bijvoorbeeld deze: https://www.myhumandesign.com 
Die van mij tref je hierbij aan!

Tot gauw!

PS Wil je alvast iets met me delen? Via Instagram kun je me een berichtje sturen!