Search

Over HET BOEK

Féél good* rouwboek

Het féél good* rouwboek "Ik doe het wel op mijn manier" brengt rouw daar brengt waar het thuishoort: ín het leven. Óp de koffietafels, dat boek. Uit de verstofhoek, dat taboe.
* Ga weer goed vóelen.

"HET boek dat je laat lachen en huilen van rouw."

Het boek is kleurrijk vormgegeven en zit vol contrasten. De stijl is: diepgang met een knipoog!

Ja, doe mij dat boek!

Rouw in een ander jasje

Het is tijd. De hoogste tijd. Dat rouw uit het verdomhoekje wordt gehaald. En middenin het leven wordt gezet.

Wendy: "Hoe meer mensen ik hierover spreek, hoe meer ik hierin wordt bevestigd. Zoveel mensen voelen zich niet gezien en gehoord met hun rouw. 'Het moet maar eens klaarzijn.' Er wordt over koetjes en kalfjes gepraat, maar niet over waar het écht omgaat."

"Dit boek mag op iedere boekenplank."

Diepgang met een knipoog

Met 77 gedichten stapt Wendy toegankelijk je wereld in.

Het hoeft niet alleen maar leuk te zijn. Je kan wél zo leuk mogelijk maken. Vandaar deze knipogen in tekst, vormgeving en fotografie. Want met een glimlach voelt alles direct wat lichter. Rouw kan al zwaar genoeg zijn.

"Wat een feest toen ik terugkwam van vakantie en de confetti door de kamer vloog bij het openen van je pakketje. Wat een schitterend, persoonlijk en kleurrijk boek, echt te gek Wendy!!!"

FAQ: vraag maar raak aan Wendy

Waar kan ik je boek bestellen?

In de webshop :) Kies hoeveel je er wil bestellen, voer al je gegevens in en verheug je op de postbode die gauw je pakket bezorgd. Hopelijk ontvang je hem met evenveel liefde en aandacht als dat 'ie gemaakt is.

Wat vind je mooiste reacties op je boek?

Dat mensen écht geraakt of geïnspireerd raken. Dat ze zich 'gehoord' voelen, dat de gedichten hel(p)end werken op bijzondere dagen en alledaagse mismomenten. De echtheid, de raakbaarheid, dat ze meer durven vóelen.

Doe je nog meer met rouw?

Yes!! En met 'meer dan rouw'. Want überhaupt het leven, gevoel, raakbaarheid, kwetsbaarheid en woorden is wat me enorm boeit. Ik interview ook voor het Rouwmagazine. Momenteel is mijn tweede collectie kaartgedichten uit en heb ik diverse nieuwe podcasts opgenomen. Meer over de podcast vind je hier.

Waar ben je zo rouwig om?

Ik groeide op in een nest vol (liefde! en) rouw. Toen ik geboren was, was mijn oma net dood en woonden we allemaal bij opa in huis. Ik had dus eigenlijk 2 papa's. Opa ging dood toen ik 5 jaar was. In plaats van een opmaakpop had ik een opgebaarde opa in huis ;). Op mijn 17e stond mijn wereld - heel - even stil. Mijn zus overleed suïcidaal. Ze was toen 25 en liet een kindje van 13 maanden na. Dat ik in maart 2015 zowel wees als bonusmoeder tegelijk werd... Was 'de kers op de taart'. Gelukkig zette ik ook 3 babymensen op deze wereld, dat bracht weer wat balans. 22 augustus '23 was het exact 25 jaar geleden dat mijn zus Debby overleed. Tijd voor een nieuw begin, de geboorte van dit boek. En dus volop (in het) leven, inclusief rouw.

Ik sta enorm open voor mooie mensen & samenwerkingen.
Dus laten we verbinden!

Volg mijn korte verhalen op Instagram