Search

Over mij

Mama van 4, Schrijfster, Ibiza lover

Je treft me nu als trotse moeder van 4. Met de geboorte van mijn laatste creatie: dochterlief Lola Liese zei ik gedag tegen alleen maar mannen in huis. Inmiddels rocken we met z'n zessen + hondlief Hierbas (klinkt als Jerbas) onze Villa Kakelbont.

In maart 2015 nam mijn leven - voor de zoveelste keer - een wending. Ik werd wees & bonusmoeder tegelijk. Ik ontmoette de man van mijn leven (Sjors, je zal zijn naam nog geregeld voorbij zien komen) en werd verliefd op twee mannen tegelijk. Ook zijn zoon Pepijn liet me toe in hun - op dat moment - mannenhuishouden.

Rouw is de rode draad door mijn leven en het heeft me zóveel gebracht. Ik zie zoveel licht, liefde, geluk en ander moois in deze wereld. Time to show up. Vandaar deze site:
"Mijn winkel van verhalen."

Ontmoet mijn gezin

Throwback naar september 2021: ik zette op mijn vision board: "zwanger trouwen" en "mama van vier". Zo geschiedde. Afgelopen voorjaar trouwde ik met een meisje in mijn buik met 'mijn vier mannen'.

We wonen in Enschede aan de rand van het centrum, bij het park waar ik als klein (en groot) meisje veel rondliep. Ik probeer de lessen uit mijn leven en alles wat ik nog iedere dag leer te integreren in mijn gezin.

Wat ik geloof

Poeh. Geloof. Een woord met veel lading. Ik ben katholiek opgevoed (communie, hosti, kerkkoor, the whole shebang), maar écht geloven doe ik in andere dingen én mensen.

Op jonge leeftijd las ik al over intuïtie, energie, de wet van de aantrekkingskracht en dat dingen gebeuren met een reden. Toen mijn leven telkens 'wen-dingen' nam...

FAQ: vragen die ik graag beantwoord

Wat deed je op Ibiza?

Voordat mijn patchwork family werd gecreëerd, woonde ik op Ibiza. Ik vertrok voor 4 weken en bleef uiteindelijk 14 maanden. Met 14 maanden was het trouwens niet de bedoeling dat ik terug ging hoor. Ja, voor een wortelkanaalbehandeling en mijn verjaardag vieren met mijn geliefden in Nederland. En toen bleef ik, geheel onverwacht. Meer lezen?

Met wie ik graag samenwerk?

Wat mij tof lijkt, is om met de merken en initiatieven die ik enorm gaaf vind en/of die een prominente rol in mijn leven hebben, samen te werken. Ik voel zo enorm van binnenuit dat dit is wat ik te doen heb, dat we elkaar hier sterker mee kunnen maken. Zo verspreiden we sterker de boodschap die ik zo gaan verkondig: leer (meer) voelen, word je (meer) bewust en herinner je wie je werkelijk bent. We leven & we leren. Dus... let's go! :)

Waar kan ik je podcast vinden?

In 2021 startte ik met podcasten. Onder 'Wendy Raakt' nam ik de eerste serie gesprekken op. Je vindt deze eerste afleveringen (onder meer) hier. Je hoort me nog wel een beetje worstelen soms. Ik sprak mensen die ik 'in het echt' ook graag spreek. Over dingen waar ik ook werkelijk graag over praat. Alleen was ik in deze eerste serie nog zo in mijn hoofd bezig met: "Wat zullen mensen hier wel niet van vinden?" (te - van alles; te zweverig, te diepgaand, te diep, te rouwig etc.). Working on it ;-) en ZOVEEL ZIN om een nieuwe serie op te nemen, waarin ik beloof het jasje 'wat zullen mensen hiervan vinden' af zal gooien!!

Waar ben je zo rouwig om?

Uhmmm... heb je even? Tijdens dit schrijven ben ik 42 lentes jong (al werd ik in de herfst geboren) en zo lang ik leef, rouw ik. Ik kan hier een boek over schrijven (en wil dat ook nog steeds, working on this ook). Hier lees je alvast een intro, met liefde.

Ik sta enorm open voor mooie mensen & samenwerkingen.
Dus laten we verbinden!

Volg mijn korte verhalen op Instagram