Podcast

Michiel de Jong (deel 1); van groot ego naar bewustwording

Welkom bij de podcast met Wendy als host. In deze 1e aflevering is Michiel de Jong bij Wendy te gast. Ze vindt het hoorbaar spannend, zo open en bloot praten terwijl ze ervan bewust is dat mensen meeluisteren. Lees & luister maar!

64 minuten luisteren

In gesprek met: Michiel de Jong (deel 1); van 'DJ met groot ego op Ibiza' naar bewustwording en toelaten | #01

In deze eerste podcast in de eerste achtdelige serie is Michiel de Jong bij Wendy te gast. Ze vindt het hoorbaar spannend, zo open en bloot praten terwijl ze ervan bewust is dat mensen meeluisteren. Lees maar!

Wendy: "Michiel en ik leerden elkaar kennen op Ibiza. Waar we dachten te gaan samenwerken om mijn netwerk in te zetten voor zijn product, had het leven een ander plan. Ik werd Michiel’s ‘egokraker’. Hij zette me in voor persoonlijke coaching. Hoe beter hij - persoonlijk - in de film zat, hoe beter hij te werk ging.

7 jaar later ben ik benieuwd hoe hij hierop terugkijkt en hoe hij zich ontwikkeld heeft sindsdien. Ik zie hem zichtbaar rustig en te’vrede’n. Hoe vond hij vrede? Een woord dat ik best ongemakkelijk vond om het over te hebben, trouwens. “Wat zullen mensen hier wel (of) niet van vinden?” vroeg ik me tijdens deze eerste episode geregeld af.

We praten over ego alsof het gesneden koek is.

Wendy stelt zich kwetsbaar op en dat vindt ze in deze hoedanigheid (eerste eigen podcastaflevering!) best een beetje spannend! Dat is hoorbaar en volgens Michiel ook ‘voelbaar’ in deze episode. Luister je mee?"

Lijst met linkjes

Je vindt Michiel op LinkedIn hier.
Je vindt Michiels’ missie als ‘soevereine cosmopoliet’ ook in de vorm van Cosmic Café: info@cosmiccafe.nl / www.cosmiccafe.nl

Deel 2

Omdat we maar niet uitgepraat raakten, hebben we ook een tweede aflevering opgenomen. Deel 2 kun je hier ook luisteren!

Contact

Meer weten of anderszins even contact?
Dat kan onder meer via 𝗜𝗻𝘀𝘁𝗮𝗴𝗿𝗮𝗺 of mail.