Inspiratie

Eenzaam in de diepte

Je laten beseffen dat je níet alleen bent in je diepte, is een van mijn redenen om dit platform te runnen. Blijkbaar ook van de dames van May & June, ze schreven er namelijk een prachtig nummer over.

Heb je een tijdje geleden gezien hoe ik voor Lola zong 'hoe sterk en mooi' ze is? En ze van keihard huilen, rustig werd? Dat lied zong ik van May & June (aanrader! Het nummer begint in het Engels en later gaan ze over in het Nederlands). Ze hebben nu een nieuwe single uit, genaamd Eenzaam in de diepte. De titel spreekt zo enorm voor zichzelf en ik wou hem via deze weg graag met je delen.

Rauw en allenig

Wellicht dat het voor jou of iemand die je kent, net even kan helpen. Want in de diepte is het rauw en soms allenig. Je denkt soms dat je daar de enige bent, in die rauwe diepte. Maar dat is dus helemaal niet waar. Alleen weet je dat pas, wanneer iemand zich opent, kwetsbaar opstelt en deelt ook in (welke vorm dan ook van) diepte te zitten. Of gezeten te hebben.

"Weet dat je niet alleen bent."

Precies dát is mijn motivatie, waarom ik doe wat ik doe. Je het inzicht geven: je bent niet alleen. Er zijn er meer die voelen zoals jij, dingen ervaren hebben zoals jij (wellicht nu doorheen gaat) en zich verwonderen over dezelfde dingen als jij. En dan voelt het ineens niet meer zo eenzaam, in die(zelfde) diepte. Hoe fijn.

Komt ie:

(tekst gaat verder onder video)

Op het YouTube-kanaal van May & June staat te lezen wat hen ertoe zette dit nummer te maken... precies wat ik hierboven eigenlijk ook bedoel!

"Onze nieuwe single is uit! Het nummer ‘Eenzaam in de diepte’ is geïnspireerd op een dierbare in onze familie die zich zo vaak eenzaam in de diepte voelt ❤️ Dit komt vaker voor dan we denken en ook jij bent of kent vast iemand die dit doormaakt(e). Weet dat je niet alleen bent 🧡 We hopen daarom dat dit lied steun geeft voor diegenen, want vergeet nooit… diep van binnen ben je liefde ❤️"

PS Artwork (uit de video), gemaakt door YoorDesign (www.yoordesign.nl)