Podcast

Podcast Winkel van Verhalen

In deze Winkel van Verhalen vind je ook een podcast, met Wendy als host. In augustus '23 was het eindelijk zover: een kersverse aflevering. More to come! Omdat ze het liefst verhalen vertelt (naast mama zijn), ze over rouw praat alsof of... omdát het doodnormaal is en ze je graag een inkijkje geeft in haar hoofd en hart. Laat je meevoeren middels deze gesprekken in een andere kijk op liefde, leven inclusief rouw.

In deze Winkel van Verhalen vind je ook een podcast met Wendy als host :)

Augustus 2023, de maand van new beginnings!

Het is namelijk de geboorte van Wendy's eerste boek (22 augustus!) en de eerste episode weer van een nieuwe podcastserie! Dat deze maand ook een ander 'rouw' randje heeft, volg je in op de socials en de communicatie rondom de lancering van het boek "Ik doe het wel op mijn manier."

De eerste 8-delige serie nam Wendy op tussen verschillende lockdowns door, anno 2021. Omdat ze het liefst verhalen vertelt (naast mama zijn), ze over rouw praat alsof of... omdát het doodnormaal is en ze je graag een inkijkje geeft in haar hoofd en hart. Laat je meevoeren middels deze gesprekken in een andere kijk op liefde, leven inclusief rouw.

Uit de kast

Wat kan het spannend zijn om je uit te spreken. Over wat er echt toe doet, voor jou. Wanneer je je ontwikkeld hebt, maar ook lezers en (online) kennissen hebt die jouw oude versie kennen. Het liefst praat je anders, inmiddels leef je anders, eet je anders, ontmoet je anders en anderen. Ten tijde van het opnemen van deze podcasts hoor je Wendy zich ontwikkelen en ook een beetje worstelen. 

Met de gasten een-op-een kan het haar niet rauw, eerlijk en diepgaand (met ruimte voor een knipoog) genoeg. Maar wat als je het wilt opengooien? Echt authentiek jezelf wil zijn en je echte stem wil laten horen. Echt wil praten over dingen die er voor jou toe doen. Echt wil vragen wat je je afvraagt. Wat een ander er ook van zou (kunnen) zeggen of denken. Dat is het pad dat Wendy afging in deze serie gesprekken.

Vijf ont-moetingen in 8-delige serie

Je ontmoet in deze serie een 5-tal gasten over de volgende transitie:

Michiel de Jong: van 'DJ met groot ego op Ibiza' naar bewustwording en toelaten. Over vrede, (gekraakt) ego en meer. Check hier deel 1 en deel 2.

Geert Klein Bruinink: van bankman naar bewust man; over enneagram, ego, human design en meer. Je luistert hem hier.

Henriette Harkink: van ‘wegrakingen’ naar raakbaarheid en de natuur haar helende kracht. Meer over hoe we elkaar ont-moetten... ontdek je hier!

Linda Commandeur: vanuit de Achterhoek de wereld in met haar hart als navigatiesysteem. Ontmoet Linda in maar liefst twee afleveringen hier en hier.

Art-Jan: over plotseling je broer verliezen, een bewuster pad kiezen en concluderen: dood doet leven. Deel 1 en deel 2.

Leuk dat je meeleest en luistert!