Search

Cart
0

Laatste artikelen op een rij

Gedicht: Kamertje van mijn hart

Ik kwam vanavond thuis en kreeg een lief berichtje van iemand (in het bijzonder) die me zo'n kamertje wenst. Zo'n kamertje in je hart. Ik schreef er dit gedicht over.

Ik wil geschiedenis met je schrijven

Een persoonlijk bericht van Wendy, initiatiefnemer van dit platform: "Het is meer dan rouw dat mij raakt. Het is meer dan poëzie dat mij - mij maakt. Het is meer Wendy dat raakt."

Ik doe maar wat. En bén dat niet, trouwens.

Een eerlijk verhaal over onderdrukking én onmeunig veel liefde. Laten we potdomme niet alles onder tapijten blijven schuiven en zoek elkaar eens op wanneer het schuurt. Houd op zijn minst niet hoog dat het altijd perfect gaat. Waarom zou je dat doen?

Gedicht: Stel je voor

"Ik kan het me voorstellen." Zo makkelijk gezegd, zo ongelooflijk nietszeggend. Want je hebt vaak géén idee. En heb je dat wel, spreek dat dan uit. Vraag om verbinding. #workingonit

Diepgang met een knipoog

Verhalen delen, die het waard zijn om gedeeld te worden. Soms alleen voor een idee, een inzicht, een verhaal dat je totaal niet had bedacht, je leert kijken op een manier zoals je er niet eerder naar keek. Of gewoon, leuk. Omdat het leven soms tussen alle diepte en zwaarte ook heel lekker luchtig en leuk mag zijn.

Op Instagram deel ik kleine verhalen uit m'n leven.